Læsø Fiskeindustri har fundet ny CEO

0
Dybfrosne jomfruhummer. Foto: Jens Nørgaard.

Læsø Fiskeindustri har fået ny CEO. Det er den tidligere produktionschef hos Sæby Fiskeindustri Lasse Dahl Petersen som afløser Svend Larsen, der efter tre år i stolen som øverst ansvarlig har valgt at gå på pension. Foruden den nye CEO vil Bjarne Kronborg indgå i direktionen og fremtidig løfte opgaven som koncernens økonomichef. 

Af Jens Nørgaard

Det nye lederteam står overfor store opgaver med at strømline Læsø Fiskeindustri der er verdens største producent og forædler af jomfruhummer. Udfordringerne for fiskeindustrien med sine afdelinger i Frederikshavn og Skagen og en tættere integration af det skotske datterselskab vil kræve ”sin mand” hedder det i velkomsten til det ny lederteam, der skal løse opgaverne som en aktiv og udadvendt duo til gavn for kunderne og leverandører. 

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her