Koppernæs tager større luns af TripleNine

0
Foto: TripleNine Group

Med et køb af yderligere 15 procent af aktierne i danske Triple Fish A/S ejer norske Koppernæs AS nu 92 procent af det danske selskab, TripleNine Group.

En af Europas største producenter af fiskemel og -olie, er nu ikke langt fra at være fuldkommen på norske hænder. Norske Koppernæs AS har købt yderligere 15 procent. af aktierne i det danske selskab Triple Fish A/S, og dermed sætter man sig endnu tungere på fiskemels- og oliekoncernen TripleNine Group fra Esbjerg. Det skriver Fødevarewatch.

Koppernæs ejer nu 84 procent af Triple Fish A/S, og Triple Fish ejer 50 procent af TripleNine Group A/S. I alt betyder det, at Koppernæs direkte og indirekte kommer til at sidde på 92 procent at TripleNine Group, da de i forvejen ejer 50 %.

I forvejen sidder Koppernæs AS på de resterende 50 pct., og demed ejer Koppernæs AS nu direkte og indirekte 92 pct. af aktierne i TripleNine Group A/S. Det fremgår ikke, hvor meget den norske koncern har betalt for den seneste portion aktier.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her