Ny forening til økologiske fisk

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Netværk for Økologisk Akvakultur er en nystartet forening bestående af producenter og rådgivere fra branchen, der vil have danskerne til at spise mere økologisk fisk.

Publisert Sist oppdatert

Private og virksomheder, der interesserer sig for opdræt af økologiske fisk, har nu fået sin egen forening. Nogle af Netværk for Økologisk Akvakulturs væsentligste opgaver bliver at skabe større politisk bevågenhed om økologisk akvakultur og at styrke forskningen og øge afsætningen af økologiske fisk og muslinger til glæde og gavn for forbrugere og køkkener såvel som forretninger. Det skriver Økologisk Nu.

– Salget er stadig meget lille, og der kan gøres langt mere for at udbrede viden om den økologiske akvakultur og om de særlige fordele den har for miljøet og klimaet, for fiskene og for os, der skal spise produkterne, siger formand Birte Brorson, der også sidder i bestyrelsen i Økologisk Landsforening.

Netværk for Økologisk Akvakultur består både af producenter, forbrugerrepræsentanter og rådgivere fra branchen, der alle deler et ønske om at skabe bedre forhold for den økologiske akvakulturproduktion i Danmark.

Powered by Labrador CMS