Digitale offline værktøjer tilbyder e-learning for DESMIs CompactClean ballastvandsystem

DSC_0449-scaled

Maskinmestre og besætningsmedlemmer kan nu træne og erhverve sig viden ift. DESMI Ocean Guards CompactClean ballastvandsystem ved hjælp af to digitale offline værktøjer. Det ene er et computerbaseret træningsprogram (CBT) og det andet en mobil-app.

Publisert Sist oppdatert

– Da e-learning værktøjerne var under udvikling længe før COVID-19 pandemiens udbrud, kommer de på et godt tidspunkt, udtaler Mark Kalhøj Andersen, Technical Manager and Head of Projects and Engineering, DESMI Ocean Guard. 

– Det er en enorm fordel at have disse værktøjer til rådighed, når vi er i en situation, hvor man ikke kan mødes, fortsætter Mark. Vi udviklede disse værktøjer som en måde at nå ud til alle vores kunder og internt ud i organisationen med et træningsværktøj, som ville gøre det muligt for os at dele viden på en hurtig og effektiv måde. Vores kunder befinder sig rundt omkring i hele verdenen med begrænset internetadgang, og hvor det ikke er muligt at køre alt online. Derfor havde vi brug for at kunne distribuere offline serviceydelser, som fungerer ved at downloade værktøjerne, når man har internetadgang og således bruge dem offline.

Værktøjerne vil hjælpe skibsejere med at uddanne mandskabet ift. lovgivningen omkring ballastvand. Samtidigt hjælper de maskinmestrene med at forstå ballastvandsystemet: hvad det er, hvordan det skal betjenes, og hvordan vedligehold og eftersyn skal foretages. 

– Disse værktøjer kan – med en hel dags træning – bringe enhver, der skal betjene eller vedligeholde systemet fra 0% til 80% viden, fortæller Mark Andersen. De sidste 20% ligger i hands-on delen.

Læs resten af historien i novemberudgaven af Maritime her.

Powered by Labrador CMS