Forbudt at fiske i nyt marinereservat

0
Foto: Luke Cuthbert, Unsplash

Det bliver forbudt for alle andre end de lokale at fiske i et 687.000 kvadratkilometer stort marinereservat i Atlanterhavet. Det har regeringen på ø-gruppen Tristan da Cunha bestemt.

Den lokale regering på ø-gruppen Tristan da Cunha i Atlanterhavet har besluttet at deklarere et havstykke på 687.000 kvadratkilometer som nyt marinereservat. Det skriver Sky News ifølge BT. I praksis betyder det, at fiskeri og andre aktiviteter, der kan være med til at devaluere området, bliver forbudt.

Det bliver dog tilladt for de lokale at fiske i et afgrænset område på 10 procent af reservatet. Beslutningen er truffet, fordi regeringen ønsker at beskytte dyrefamilier som sæler, hvaler, hajer og pingviner, der lever i området, der bliver det fjerdestørste af sin slags i verden.

– Det bliver kronen på britisk havbeskyttelse, siger Beccy Speight, der er formand for Royal Society for the Protection of Birds, om det nye reservat.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her