BSP udnytter option i kontrakt med Maersk

aj7p0136-1-1

Maersk Drilling skal i det nye år stå for boringen af to brønde i Brunei i stedet for en. Det står klart, efter Brunei Shell Petroleum Company (BSP) har udnyttet en option i den oprindelige aftale.

Publisert Sist oppdatert

I sidste uge annoncerede Maersk Drilling og Brunei Shell Petroleum Company (BSP) en aftale, der sikrede, at Maersk Viking i løbet af 2021 skal bore en brønd i brønd i Brunei. I kontrakten var der en option på boringen af en brønd mere, og den har BSP udnyttet, sådan så Maersk Drilling nu skal bore to brønde med begyndelse i maj, lige efter den første brønd er blevet færdig. Værdien af aftalen løber nu i alt op i lige over 100 millioner kroner.

– Vi er glade for at få denne mulighed for at føje yderligere til vores gode forhold til BSP. Vores jack-up rig Maersk Convincer har drevet offshore Brunei Darussalam i flere år nu, og vores præstationer er blevet anerkendt af Shell med kåringer som årets jack-up i både 2018 og 2019. Jeg er sikker på, at Maersk Viking med alle sine kapaciteter i kombination med vores fantastiske besætning vil tilføje endnu mere værdi til vores stærke samarbejde med BSP, sagde Morten Kelstrup, COO, Maersk Drilling, i forbindelse med at aftalen i sidste uge blev indgået.

Maersk Viking er et højspecificeret boreskib, der blev leveret i 2013. Det ligger i øjeblikket i venteposition i Johor i Malaysia efter at have afsluttet en boreopgave i Bengalbugten tidligere på året.

Powered by Labrador CMS