KYSTSKIPPER, M/S SAGAFJORD

0
Sagafjord

Rederiet Sagafjord søger en månedslønnet Skibsfører til sejlads med M/S Sagafjord i Roskilde Fjord.

Skibet sejler i dag- og aftentimerne, fra Roskilde Havn og i den sydlige del af Roskilde Fjord med ankomst igen på Roskilde Havn, på adressen Vindeboder 18, 4000 Roskilde.

Skibet er godkendt til at sejle med 156 passagerer, med sejltilladelse fra april til oktober. Sagafjord er bygget i 1957 og er godt vedligeholdt, og istandsat med moderne motorer idet skibets fremdrift nu er en dieselelektrisk løsning.

Du får ansvaret for skibet under sejlads. Din ansættelse varer 7-8 måneder om året, typisk fra marts til oktober. Du vil også få ansvaret for sejlads til og fra værft.

Du forventes at få ansættelse igen til næste sæson. Du må forvente færre timer i for- og efterår som i stedet leveres i de travle måneder om sommeren. Der kan forekomme arbejde i weekender. Det er ikke muligt at holde ferie i de travle måneder. Du optjener selvfølgelig ferie jf. ferieloven.

Du skal kunne samarbejde positivt med Køkkenchef, Driftschef og Inspektører for restauranten. Du kommer til at referere til den Administrerende Direktør og skal samarbejde med skibets Tekniske Leder og Designeret Person som har ansvaret for Skibet, Tørn og Service Management System. Du indtræder i ledergruppen sammen med den Tekniske Leder, Driftschefen, og Food And Beverage Manageren.

Ud over at føre skibet vil du også have opgaver som:

  • Oplæringsansvarlig for nye skibsførere og styrmænd.
  • Uddannelsesansvarlig for elev som Færgenavigatør.
  • Administrative opgaver med kontakt til myndigheder.
  • Stedfortrædende Designeret Person.

Det forventes, at du og besætning arbejder i præsentabel uniform under sejlads med gæster.

Vi er et lille Rederi hvor alle skal kunne løse praktiske opgaver. Det betyder at vi forventer du er frisk på at kravle i en kedeldragt og være med til klargøringen af skibet før sæson og nedlukning og klargøring til at gå på værft.

For at komme i betragtning til stillingen skal du have gyldigt Sønæringsbevis, Sundheds bevis for søfarende, Bevis som Kystskipper, § 5 kursus Krisestyring og menneskelig adfærd, § 6 Passagersikkerhed, lastsikkerhed og skrogintegritet, § 7 kursus Tilrettelæggelse og afvikling af båd- og brandøvelser, Begrænset radiocertifikat i GMDSS (ROC).

Hvis du har de nødvendige sejlpapirer og sikkerhedsuddannelser samt blå bog, og synes det her job er interessant, så send en ansøgning og CV til info@sagafjord.dk

Skriv ”Skipper” i emnefeltet. Se mere om Sagafjord på www.sagafjord.dk

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her