Sæby Havn skal udvides

0

Et nyt havneområde og 155 flere bådpladser bliver snart en realitet på Sæby Havn.

Der kommer et nyt havområde på Sæby Havn. Det bliver anlagt syd for den nuværende indsejling og består blandt andet af en 600 meter lang ydermole, to nye havnebassiner med ekstra bådpladser og et vandaktivitetsområde til vinterbadere, svømmere, kajakroere, dykkere og SUP’ere. Samtidig skal der etableres nye landarealer med plads til vinteropbevaring af både. Det skriver Bådmagasinet.

– Det er et flot projekt, der læner sig tæt op af det, vi har udbudt, så vi er selvfølgelig rigtig glade. Det har været en lang proces, men nu har vi nået en vigtig milepæl og kan endelig komme i gang. Udvidelsen af Sæby Havn har stor betydning for lokalområdet og kan bidrage til at gøre Sæby endnu mere attraktiv at bo i, besøge og flytte til, udtaler Karsten Thomsen (S), formand, Teknisk Udvalg, Frederikshavn Kommune.

På havnen kommer der også en række med 90 nye skure, så der bliver plads til at opbevaring af redskaber og bådudstyr og til at etablere markedspladser, som vil gavne livet på havnen. Samtidig stiger antallet af bådpladser fra 275 til 430.