Video: Viking Grace går på grund med over 400 ombord

0

Viking Lines’ krydstogtskib, Viking Grace, gik lørdag eftermiddag på grund ved Mariehamn i Finland. Hverken passagerer eller besætning kom noget til. Se video i bunden af artiklen.

Lørdag eftermiddag stødte Viking Grace på grund ved Mariehamn i Finland med 331 passagerer ombord og 98 besætningsmedlemmer. Ingen kom noget til ved uheldet, som skete få hundrede meter fra havnen. Færgen var på vej fra Stockholm til Turku via Mariehamn. Det skriver Ritzau.

– Klokken 18 lørdag var fartøjet stadig på grund. Færgen tager ikke vand ind, og rederiet vurderer, at det både er mest trygt og mest bekvemt for passagererne, at de tilbringer natten på skibet, sagde pressechef i Viking Line, der ejer færgen, Eleonora Hansi.

Søndag morgen blev passagererne ifølge svensk presse hjulpet i land via en landgangsbro. Det vides endnu ikke, hvad der forårsagede uheldet, men der er blevet sendt dykkere i vandet for at undersøge færgen.