Inmarsat køber servicekontrakter af Speedcast

Udklip-3

Afventende en amerikansk domstols godkendelse planlægger INMARSAT et køb af flere servicekontrakter af Speedcast inklusive Fleet One og Fleet Xpress.

Publisert Sist oppdatert

INMARSAT har indgået en aftale Speedcast om køb af flere af selskabets maritime servicekontrakter. Det skriver satnews. Disse servicekontrakter inkluderer:

Fleet One
FleetBroadband
Fleet Xpress

Foruden hele Fleet Xpress-porteføljen er L-Band også en del af aftalen. Aftalen er i øjeblikket betinget af godkendelse af en amerikansk domstol. Når den er godkendt, vil aftalen betyde, at Speedcast-kunder, der er ombord på INMARSAT, kan benytte sidstnævntes tjenester.

I mellemtiden fortsætter levering af tjenester, der tilbydes af Speedcast til de nuværende maritime kunder, uforandret. Dette gælder ikke kun for VSAT-klienter, men også alle andre der benytter sig af mobile satellittjenester eller MSS fra andre operatører end INMARSAT.

Når aftalen gennemføres, vil INMARSAT være ansvarlig for de maritime kontrakter, der overgår, samtidig med at de tilbyder kundesupport og tjenester til klienter døgnet rundt.

Powered by Labrador CMS