Molslinjen tilbyder rejsende større fleksibilitet

0

Er man som passager så uheldig at ryge i corona-karantæne eller blive ramt på anden uforudsigelig vis, kan man gebyrfrit ombooke sin rejse med Molslinjen til en anden dato frem til 31. januar 2021.

Rejsende med Molslinjen frem til februar 2021 behøver ikke være bekymrede for at miste deres penge, hvis uforudsete hændelser forhindrer dem i at rejse. Molslinjen har nemlig besluttet at frigive alle billetter. Det betyder i praksis, at billetterne kan flyttes til en hvilken som helst afgang – eneste betingelse er, at billetten er købt inden d. 31. januar 2021. Det skriver Molslinjen på sin hjemmeside.

– Det betyder, at du roligt kan booke din julerejse uden fare for, at rejsen går tabt, hvis dine planer ændrer sig. Får du alligevel ikke brug for rejsen, kan du ændre til en anden afgang i løbet af 2020 eller 2021. Du skal bare ændre billetten inden det planlagte afrejsetidspunkt. Det koster vores sædvanlige ændringsgebyr samt den eventuelle prisforskel mellem oprindelige billet og ny billet, skriver rederiet.

Det skal dog bemærkes, at de passagerer, der har købt billetter på betingelser, som giver mulighed for refundering af billettens pris, vil stadigt kunne få dem refunderes. Ændringer af Lavpris-billetter vil fortsat være pålagt gebyr. Hvis man ændrer billetten til en afgang, som er dyrere end den oprindelige, skal der som sædvanligt betales for prisforskellen, oplyser Molslinjen.