Nor-Shipping skubbes til næste år

0

Som med så mange andre store begivenheder de seneste 12 måneder bliver Nor-Shipping 2021 udskudt til næste år.

– Nor-Shipping er kendt som det globale samlingspunkt for maritime interessenter. Et sted hvor de kan mødes personligt, dele viden, opbygge relationer og udvikle på strategier for mere bæredygtighed på havområdet. Det blev tydeligt demonstreret i 2019, og det var vores plan at bygge videre på det i 2021, men det står nu klart, at det ikke kan lade sig gøre.

Sådan begrunder administrerende direktør, Martin Tanggaard, i en pressemeddelelse, at den planlagte udgave af Nor-Shipping 2021 i Oslo bliver udskudt til næste år. Nor-Shipping oplyser, at beslutningen er taget efter en rådslagning med partnere og udstillere på messen.

Nor-Shipping oplyser, at messen i 2019 var den mest succesrige i de mere end 50 år, den er blevet afviklet. Den blev besøgt af mere end 50.000 deltagere (en stigning på 34 procent sammenlignet med 2017) fra over 85 nationer i de største udstillingshaller i Lillestrøm og på tværs af spillesteder i nærheden af ​​Oslo.