Syv frygtes omkommet efter skibsforlis i Tyrkiet

0

Mindst fire besætningsmedlemmer er døde, og yderligere tre frygtes omkommet efter et georgisk fragtskib søndag brækkede i to og sank ud for den tyrkiske havneby Bartin.

Det georgiske fragtskib Arvin forliste søndag med 13 besætningsmedlemmer om bord ud for havnebyen Bartin i Tyrket i Sortehavet, og fire bekræftes omkommet, mens yderligere tre meldes savnet. Seks er reddet i reddet i sikkerhed fra skibet, der brækkede i to efter at have taget vand ind. Det skriver Splash.

– Arvin forsøgte at søge tilflugt i Bartin Havn på grund af dårlige vejrforhold, da det transporterede gods fra Georgien til Bulgarien, er Bartins guvernør, Sinan Güner, citeret for at sige til Tyrkiets statsstyrede Anadolu nyhedsbureau. Ifølge Reuters har det tyrkiske forsvarsministerium sendt en redningsbåd til at hjælpe med eftersøgningen, men vejrforholdene gør det svært.

– Der er høje bølger, og derfor kan redningsbåden ikke se sine omgivelser. Vi forsøger at nå dem og give retningsanvisninger fra kysten, siger Sinan Güner ifølge nyhedstjenesten.