Ærøfærgerne indstiller al trafik til Søby

1Ellen

Nu er også E/F Ellen ligesom M/S Skjoldnæs tvunget til at ligge stille. Det skyldes dog ikke en ulykke, men for voldsom blæst.

Publisert Sist oppdatert

Så er den gal igen i det sydfynske. M/S Skjoldnæs stødte i sidste uge ind i havnen i Faaborg og gik i stykker og er tvunget til at ligge stille, til den er repareret, og nu må også E/F Ellen ligge stille – denne gang pga. for kraftig vind. Det betyder, at der ikke sejler en eneste færge til og fra Søby som minimum resten af dagen. Det skriver Fyens Stiftstidende. Passagerne fra overfarten til og fra Søby må nu lægge vejen over Svendborg, indtil færgerne er tilbage i rutefart.

For at gøre ondt værre, trækker arbejdet med M/S Skjoldnæs ud. Indledningsvis håbede Ærøfærgerne, at det blot drejede sig om en beskadiget port, men efter færgens ankomst på Søby Værft, stod det klart, at også karmen rundt om porten havde taget skade. De første meldinger lød på en pause måneden ud, men nu oplyser økonomichef ved Ærøfærgerne, Jørgen Bekker Hansen, at M/S Skjoldnæs kommer til at ligge stille til midt i februar.

– Det har grebet om sig. Stålarbejdet har vist sig at blive meget mere omfattende, end vi havde regnet med, siger han til Fyens Stiftstidende.

Powered by Labrador CMS