Mærsk vil sikre vacciner til egne folk med

Udklip-768x419

Ikke alle af Mærsks udenlandske medarbejdere er garanteret at blive vaccineret mod Corona, og derfor får de en hjælpende hånd af rederiet.

Publisert Sist oppdatert

Flere store danske virksomheder herunder Mærsk og Novo Nordisk er gået i gang med at forsøge at skaffe vacciner mod Corona til udenlandske medarbejdere, som ikke er del af nationale vaccineprogrammer og derfor kan risikere at ende med ikke at få en vaccine. Det skriver Jyllands-Posten ifølge Søfart.

– Vi er ved at undersøge, hvordan vi bedst støtter ansatte i lande, hvor der ikke vil være et centralt vaccinationsprogram, eller hvor der er særlige omstændigheder, som gør det svært for dem at blive vaccineret lokalt, f.eks. søfolk på havet eller udstationerede, som ikke er berettiget (til vaccinering, red.) i det land, de bor i, skriver Ulf Hahnemann, der er HR-direktør i A.P. Møller-Mærsk, i en e-mail til Jyllands-Posten Erhverv.

Flere maritime nationer har valgt at opprioritere maritime arbejdere i vaccinationsprogrammerne, og Mærsk forsøger at få sine medarbejdere med i de opprioriteringer.

Powered by Labrador CMS