Aabenraa øger godsomsætningen med 19 procent

IMG_7079-2048x1243-1-1-768x466

Aabenraa Havn opnåede i 2020 en samlet godsomsætning på næsten 1,7 millioner ton gods. Det er en stigning på 19 procent sammenlignet med 2019.

Publisert Sist oppdatert

Der er grund til at glæde sig på Aabenraa Havn over året 2020, hvor man oplevede fremgang på omsætningen for både bulk og projektgods. Det understreger havnens betydning for transport af råstoffer og projektgods til og fra regionen, skriver Aabenraa Havn i en pressemeddelelse.

– Det er utrolig dejligt at se tallene for 2020. For når Aabenraa Havn oplever en stigning i godsomsætningen, er det ensbetydende med, at det går godt for vores kunder. Og det tyder på, at vi lykkedes med vores mission om, at vi skal være med til at skabe værdi og konkurrencefordele for vores kunder. Så er det jo ekstra glædeligt for os, at kunderne kvitterer med at skabe en øget godsomsætning, siger Henrik Thykjær, der er direktør for Aabenraa Havn. Han bakkes op af sin bestyrelsesformand, som glæder sig over, at havnen snart overtager hovedparten af arealerne ved det tidligere Enstedværket:

– Vi ønsker at skabe attraktive rammer for industrien, og med de nye arealer kan vi give yderligere plads til udvikling vores nuværende kunder, men vi kan også tiltrække nye virksomheder til havnen. Derved er vi med til at skabe flere arbejdspladser, der jo er grundlaget for vores velfærd i kommunen, siger bestyrelsesformand Erwin Andresen.

Powered by Labrador CMS