DFDS køber HSF Logistics Group for 2,2 milliarder

hsf-1-768x219

HSF Logistics Group, der har 1.800 medarbejdere og en omsætning på 2,8 milliarder kroner, ejes nu af DFDS, der kalder virksomheden for en af ​​Europas førende leverandør af kølelogistik til kødproducenter og andre fødevareproducenter.

Publisert Sist oppdatert

DFDS betaler 2,2 milliarder kroner for køleteknik-virksomheden HSF Logistics Group, og det gør DFDS’ kølelogistik til den førende udbyder i Nordeuropa, skriver rederiet i en pressemeddelelse. HSF Logistics Group er en af ​​Europas førende leverandør af kølelogistik til kødproducenter og andre fødevareproducenter, der driver temperaturstyrede forsyningskæder.

Koncernen har fire brands med HSF Logistics som et førende brand i Holland, Tyskland og Storbritannien. N&K Spedition og Skive Køletransport er førende brands på markedet i Danmark og Skandinavien og udgør tilsammen cirka halvdelen af ​​koncernens omsætning. Eurofresh er et brand med fokus på det tyske marked.

Købet af HSF Logistics Group følger DFDS’ Win23-strategi om at øge salget af logistikløsninger til udvalgte industrier herunder til kølelogistikkunder. Efter overtagelsen vil omsætningen for DFDS’ Logistics Division stige til cirka 8 milliarder kroner, hvoraf cirka halvdelen genereres af kølelogistik.

– Jeg er glad for købet af HSF Logistics Group. Det udvider vores service-tilbud til en bred vifte af fødevareproducenter betydeligt. Det åbner også døren for nye vækstmuligheder og tilføjer fragtmængder til vores færgeruter, siger Torben Carlsen, der er administrerende direktør i DFDS.

Udvider det geografiske markedsområde
Med sin Win23-strategi sigter rederiet efter at øge salget af logistikløsninger til tre industrier, nemlig bilindustrien, papir- og metalindustrierne samt til køle-logistikkunder. Vækststrategien for kølelogistik bygger på DFDS eksisterende udbud af kølelogistik, hovedsageligt i Storbritannien og Belgien.

Tilføjelse af HSF Logistics Group til de eksisterende aktiviteter udvider det geografiske markedsområde til Holland, Skandinavien, Tyskland og Sydeuropa samt Kina og Marokko. Derudover tilføjes ekspertise inden for kødlogistik til DFDS’ ekspertise inden for akvakultur/fisk og skaldyr samt generelle fødevarer.

Integrationen af ​​HSF Logistics Group forventes at skabe både kommercielle synergier og omkostningssynergier samt synergier fra tilførsel af volumener til DFDS transportinfrastruktur af færgeruter og havne.

– Ved at blive en del af DFDS får vi adgang til nye vækstmuligheder. Det giver os mulighed for at tilbyde kunderne bredere markedsdækning og bruge vores kombinerede ekspertise til at udvikle endnu mere effektive og pålidelige løsninger, siger Martin Gade Gregersen, administrerende direktør i HSF Logistics Group.

Powered by Labrador CMS