Fiskeristyrelsen lancerer ny hjemmeside

0

Et nyt visuelt design og flere nye features skal gøre Fiskeristyrelsens nye hjemmeside mere indbydende og brugervenlig. Flere ændringer kommer efter opfordring fra brugere af siden.

Fiskeristyrelsens nye hjemmeside åbner i dag med et nyt visuelt design og flere features som en ny søgemaskine og nyt nyhedsabonnement. Siden indeholder i første omgang det samme indhold og har samme struktur som på den gamle hjemmeside.

En central årsag til ændringen er, at siden nu i højere grad følger linjen i resten af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Samtidig skal det nye layout gøre det nemmere og mere overskueligt at navigere rundt på hjemmesiden. Flere ændringer er blevet implementeret som følge af specifikke ønsker fra brugere.

I forbindelse med ændringen flyttes Fiskeristyrelsens nyhedsservice over på en ny platform. Af GDPR-hensyn kan styrelsen ikke automatisk overflytte eksisterende abonnenter, så hvis du fortsat ønsker at modtage nyheder og bilag 6-meddelelser fra Fiskeristyrelsen, kan du tilmelde dig her.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her