For 45 millioner kroner pumper, tak

Udklip-768x374

Svanehøj leverer pumper til Samsung Heavy Industries (SHI) og Hyundai Heavy Industries (HHI) for 45 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

I tredje kvartal skal danske Svanehøj leverer fuel-, cargo-, og spraypumper til fire Very Large Ethane Carriers (VLEC). Det danske selskab arbejder sammen med den franske tankdesigner, GTTDer, og der er i alt tale om 56 pumper á 29 meters længde. For Svanehøj har ordren en samlet værdi af mere end 45 millioner kroner. Det skriver Søfart.

– Vi blev i 2019 valgt af SHI og HHI som leverandør af pumper til de første seks af en ny type VLEC, som er større og teknisk mere kompleks end de skibe, som hidtil er blevet bygget til fragt af ethan. Vi har nu fået ordrer fra de to værfter på pumper til yderligere fire af disse nye ethantankere. Det er en flot anerkendelse af vores teknologi og ekspertise, som vi er enormt stolte over, siger Johnny Houmann, der er salgsdirektør i Svanehøj.

Svanehøj havde i 2020 en vækst i omsætningen på 30 procent. Det er første gang, at der anvendes deepwell pumper sammen med GTTs membrantank, som er lettere og mere pladsbesparende end andre tanktyper, men også mere følsom over for blandt andet vibrationer.

Powered by Labrador CMS