SMM Digital er i fuld gang – med dansk deltagelse

ubivent-eksempel-paa-foyer

40 danske virksomheder har købt en stand ved SMM Digital. Den virtuelle messe gennemføres i år med flere live-funktioner som chat, video, downloads og webinarer. Se, hvordan du kan tilmelde dig, her.

Publisert Sist oppdatert

Den årlige maritime messe SMM i Hamborg er grundet corona aflyst i år i fysisk form, men den finder i disse dage sted virtuelt. Der er stadig taler og foredrag i traditionel forstand, som man kan se og lytte til online, og så kan man bevæge sig rundt blandt virtuelle stande som en avatar.

På den virtuelle messe er også Danmark repræsenteret. Danish Export Association har samlet 40 virksomheder, der hver har købt en stand på den virtuelle messe, herunder Danfoss, Semco og Hempel. Det er altså muligt at gå i dialog med virksomhederne med sin avatar, og derudover byder Virtual Pavilion of Denmark ifølge Søfart på et konferenceprogram med keynote speakers fra forskellige dele af Det Blå Danmark og inden for emnerne Green Shipping og xRi i marineindustrien.

– Vi kan se, at virksomhederne vælger nye løsninger til det digitale univers i stedet for blot at videreføre deres tiltag fra en traditionel fysisk messe. Der er en villighed til at genopfinde sig selv og et mod til at prøve denne nye verden af, som jeg glæder mig rigtig meget til at se resultatet af, siger Mie Jessen Jakobsen, der er Head of Marine i Danish Export Association, og som driver marine-netværket i foreningen.

Du kan tilmelde dig gratis her

Se de online konferencer på SMM her

Powered by Labrador CMS