Video: Voldsom brand i 109 meter langt skib i Tacoma Havn

Udklip-6-768x369

I Tacoma Havn i Washington er et 109 meter langt skib brudt i brand. Det vides ikke, hvordan branden er opstået. Ingen er umiddelbart kommet til skade.

Publisert Sist oppdatert

Sent onsdag aften udbrød der brand på havnen i Tacoma i Washington, USA, og i løbet af natten til torsdag fik flammerne fat, og branden udviklede sig voldsomt. Ifølge Komonews opstod branden i det 109 meter lange skib Aleutian Falcon. Ingen er tilsyneladende kommet noget til.

– I øjeblikket er vi ganske bekymrede for Aleutian Falcon. Skibet har angiveligt i omegnen af 48.000 liter diesel om bord. Hvis det går ned eller tipper over, risikerer vi at stå med et stort brændstofudslip, siger Alex Wilsie, der er assisterende operativ chef i det lokale brandvæsen.

Brandfolkene har været i stand til at forhindre branden i at sprede sig, og bomme er på plads for at hjælpe med at minimere potentielle beskadigelser af miljøet. Lokale er blevet bedt om at holde sig indenfor, indtil branden er slukket og de værste røggener forduftet. Det vides ikke, hvordan branden er opstået.

Powered by Labrador CMS