Risk Intelligence har store forventninger til 2021

0

Bundlinjen er ikke sort endnu, men Risk Intelligence skruer godt op for de økonomiske forventninger til 2021 efter et 2020, der bød på fremgang.

I 2020 øgede Risk Intelligence omsætningen med 10 procent til 15,7 millioner kroner, mens nettoresultatet blev forbedret til et underskud på 6,0 millioner kroner, hvilket var 3,6 millioner kroner bedre end året før. For det kommende år venter Risk Intelligence en vækst i omsætningen på op til 30 procent med mål på 18-20,5 millioner kroner. Samtidig sigter selskabet efter at opnå et positivt driftsresultat målt på EBITDA, mens der dog ikke ventes et plus i nettoresultatet. Det skriver Ritzau Finans.

I fjerde kvartal 2020 omsatte Risk Intelligence for 6,7 millioner kroner, og det er 39 procent mere end i samme periode i 2020, mens driftsresultatet gik fra minus 3,1 millioner kroner til plus 1,1 millioner kroner. Det var det første positive nettoresultat siden selskabets børsnotering i 2018.

– Resultatet i fjerde kvartal er en betydelig milepæl, som demonstrerer, at Risk Intelligence er på rette vej på trods af udfordrende lokale og globale omstændigheder, siger selskabets administrerende direktør, Hans Tino Hansen, i regnskabet.