Erria forlænger med Alcatel Submarine Networks

0

Det danske selskab Erria A/S, der blandt andet beskæftiger sig med shipping, offshore og container service, indgik fredag en to-årig forlængelseskontrakt med det globale teleselskab  Alcatel Submarine Networks (ASN). Det skriver Erria i en pressemeddelelse.

Med adskillige års erfaring hos en lang række internationale og danske kunder fortsætter Erria A/S’s division Offshore Personnel Services med at yde højt specialiseret rådgivning i forbindelse med ASN’s globale aktiviteter indenfor kabellægninger.

Divisionens primære opgave er at levere kvalificeret expertise ombord på offshorefartøjerne, der udfører selve kabellægningerne, samt at sikre projektledelsen på skibene på vegne af ASN.

Erria A/S forventer, at kontrakten vil medføre en samlet omsætning på cirka 20 millioner kroner over to år med henholdsvis cirka 10 millioner kroner i 2021 og altså samme beløb igen i 2022.

Erria A/S forventer den 18. marts at annoncere de nærmere økonomiske fordele ved kontraktens forlængelse med ASN når selskabet offentliggører sin årsrapport for 2020.