Torm med overskud trods hårdt fjerde kvartal

TORM-Logo-768x576

Søfart

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er meget tilfreds med at vores “One TORM” integrerede operationelle platform sikrede Torm et solidt ebitda på 272 mio. dollar og betydelige udlodninger til vores aktionærer på i alt 71 mio. dollar i 2020. Det er endvidere glædeligt, at vores fortsatte miljøindsats har betydet, at vi har formået at reducere vores relative udledning af drivhusgasser med 22 pct. siden 2008, og banet vej for opfyldelsen af vores ambitiøse mål om en reduktion på 40 pct. i 203, siger adm. direktør i Torm, Jacob Meldgaard, i pressemeddelelsen.

Tredje og fjerde kvartal af 3030 gav dog et samlem et minus på 39 millioner dollar, men det kommer dog ikke som nogen overraskelse for Jacob Meldgaard, der i november fortale Søfart, at han forventede et underskud i fjerde kvartal, fordi “markedet er hårdt ramt”. Topchefens begrundelse var, at efterspørgslen på produkttank var faldet på tværs af flere regioner.

Samtidig med offentliggørelsen af årsregnskabet har Torm indgået en aftale med Team Tankers om køb af 8 MR Produkttankere, der er bygget i årene 2007 – 2012. Skibene er betalt med 82,5 millioner dollar i kontanter, og udstedelse af 5,97 millioner aktier.

Powered by Labrador CMS