Icelandic Fisheries Exhibition afholdes til september

0

2021-udgaven af den islandske fiskerimesse, Icelandic Fisheries Exhibition, finder i år sted fra den 15. til den 17. september i Smárinn, Fifan Halls Kópavogur, på Island.

Den 13. udgave af fiskerimesse er et absolut højdepunkt for alle kommercielle fiskeriorganisationer og virksomheder tilknyttet branchen. Icefish er vært for arrangementet, som byder på den seneste udvikling fra branchen, og viser nye og innovative produkter og tjenester, der dækker alle aspekter af den kommercielle fiskeribranche lige fra fangst og lokalisering til forarbejdning og emballage, over markedsføring og selvfølgelig distribution af det endelige produkt.

For mere information besøg www.icefish.is

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her