10 finalister udvalgt i Maritime Stars

MARLOG har blandt andet stået bag iværksætterprojektet Maritime Stars. Arkivfoto
MARLOG har blandt andet stået bag iværksætterprojektet Maritime Stars. Arkivfoto

Det maritime acceleratorprogram Maritime Stars afholder næste uge pitcharrangement for tredje gang. 10 finalister er udvalgt ud af 44 maritime iværksættere.

Publisert Sist oppdatert

Den 18. marts gennemføres pitcharrangementet for tredje gang – der som følge af corona-restriktionerne bliver gennemført både fysisk i Aalborg og online, og deltagerne er lige fra Skagen over Esbjerg og til Helsingør. Det skriver MARLOG, der driver Maritime Stars, i en pressemeddelelse.

MARLOG, der står for Maritime & Logistics Innovation Denmark, er Danmarks officielle klyngesekretariat for det maritime og logistik, som støtter udviklingen hos små og mellemstore virksomheder indenfor det maritime og logistik, og det er altså dem, der står bag projektet Maritime Stars, der er et landsdækkende, treårigt iværksætterprogram, sat i verden for at sikre innovation og udvikling i den maritime branche.

I år har 44 maritime iværksættere bejlet til programmet, og efter en udvælgelsesproces er der nu altså 10 finalister tilbage i programmet, som hvert år giver fem iværksættere mulighed for rådgivning, forretningsudvikling og sparring med nogle af de bedste aktører i den maritime branche.

”Vi glæder os over de mange velkvalificerede kandidater fra hele landet, der bekræfter os i, at Danmark har gode kort på hånden, når det gælder innovation i den maritime branche. Af de mange spændende iværksættere, der har søgt om at komme med i Maritime Stars, har vi nu fundet de 10 finalister, vi tror på kan nå længst med deres forretning”, siger Allan Hejslet, projektleder hos den landsdækkende klynge for det maritime og logistik, MARLOG, der driver Maritime Stars.

I år er tredje gang, man afholder Maritime Stars, der er finansieret af Industriens Fond og EU’s Socialfond.

Finalisterne i dette års Maritime Stars er:

Hexastate (Aalborg)

BFF Nautimated (Hjallerup)

Blue Atlas Robotics (Odense)

Benchmarked (Odense)

Bionic System Solutions BSS (Odense)

Dancompliance (Herlev)

MARPRO (Helsingør)

Harco Heavy Lifting (Esbjerg)

Searchmaster (Esbjerg)

NOENCO (Skagen)

Powered by Labrador CMS