Følg Maritime Stars hos Maritime Direct

Screenshot_2021-03-11-10-finalister-skal-kaempe-om-at-blive-maritime-stjerner-2021-E28094-MARLOG-768x432-1

Maritime Direct er med på sidelinjen, når finalisterne i dette års Maritime Stars skal findes torsdag. Du kan hele dagen læse mere om projektet og de deltagende på både vores hjemmeside og sociale medier.

Publisert Sist oppdatert

Programmet Maritime Stars, der drives af MARLOG, er gået ind i sin sidste fase af udvælgelsesprocessen, hvor programmets 10 finalister skal skæres ned til blot fem virksomheder, der går videre til det landsdækkende, treårige iværksætterprogram, der er sat i verden for at sikre innovation og udvikling i den maritime branche

Torsdag er tredje gang, at pitcharrangementet arrangeres, men denne gang vil det som følge af corona-restriktionerne blive gennemført både fysisk i Aalborg og online.

MARLOG, der står for Maritime & Logistics Innovation Denmark, er Danmarks officielle klyngesekretariat for det maritime og logistik, som støtter udviklingen hos små og mellemstore virksomheder indenfor det maritime og logistik, og det er altså dem, der står bag projektet Maritime Stars.

I år har 44 maritime iværksættere bejlet til programmet, og efter en udvælgelsesproces er der nu altså 10 finalister tilbage i programmet, som hvert år giver fem iværksættere mulighed for rådgivning, forretningsudvikling og sparring med nogle af de bedste aktører i den maritime branche.

Du kan følge med i arrangementet dagen igennem på www.maritime.direct og på vores facebookside www.facebook.com/MaritimeDirect

Powered by Labrador CMS