Dansk virksomhed solgt til Irland for næsten 1,9 milliarder

Foto-Logstor-768x512

Den danske rørvirksomhed Logstor, der leverer varmeisoleringsløsninger til blandt andet rørledninger ved brug offshore, er blevet solgt til en irsk koncern for en pris på næsten 1,9 milliarder kroner. Det skriver Logstor i en pressemeddelelse.

Publisert Sist oppdatert

Rørvirksomheden Logstor, som har hovedsæde i den nordjyske by Løgstør er kommet på irske hænder. Det står klart, efter kapitalfonden Triton, som har ejet Logstor siden 2013, tirsdag har solgt den nordjyske virksomhed til Kingspan Group fra Irland. Handlen har en værdi af cirka 253 millioner euro – eller næsten 1,9 milliarder kroner.

”Vi er glade for at blive medlem af Kingspan Group. Vi kender Kingspan som den førende virksomhed inden for isoleringsmateriale til byggesektoren – med en stærk passion for energibesparelser og beskyttelse af klimaet. Med Kingspan som vores nye ejer får vi adgang til førende forskning og avancerede teknologier, der vil bidrage med yderligere fordele til Logstors løsninger. Når vi kombinerer viden fra begge brands og samler vores dedikerede medarbejdere og teams, vil vores kunder nyde godt af en samlet erfaring, der ikke kan matches af andre,” siger Kim Christensen, der er administrerende direktør i Logstor.

Logstor er blandt verdens førende producenter af præisolerede rørsystemer til fjernvarme, og Logstors direktør ser potentiale i at blive en del af Kingspan-koncernen. Overtagelse ventes endelig gennemført til sommer.

Powered by Labrador CMS