DanFish International gennemføres som fysisk messe

Foto: Aalborg Kongres og Kultur Center

Årets DanFish gennemføres 13.-15. oktober som en fysisk messe. Det oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Publisert Sist oppdatert

Corona-situationenhar vendt op og ned på mange ting i hele verden det seneste år. Mangearrangementer, herunder messer har ikke kunnet gennemføres i sin oprindeligeform som fysiske messer.

De er entenblevet flyttet, aflyst eller gennemført som digitale messer, hvor udstillere ogbesøgende har kunnet mødes i virtuelle rum. Der har været stor kreativitet, ogder har været mange spændende virtuelle tiltag, men alle savner det fysiskemøde mellem mennesker, mellem udstillere og besøgende.

”Vi har somarrangører af DanFish holdt vejret, men alligevel troet på, at messen i oktoberkan løbe af stablen som planlagt som en fysisk messe. Den generelleCorona-situation og i særdeleshed vaccinationsprogrammerne, som i det meste afverden er i fuld gang, gør, at vi nu godt tør melde endegyldigt ud, at DanFishgennemføres 13.-15. oktober som en fysk messe,” lyder det i pressemeddelelsen.

”Vi kender ikke omstændighederne endnu, om der kan være enkelte restriktioner, men vi garanterer, at alle eventuelle restriktioner i forhold til hygiejne, afstand og så videre vil blive overholdt. Udmeldingerne fra de danske politikere og den danske regering er, at de tror på, at livet vender tilbage til det nogenlunde normale efter sommerferien, og det er vi som messearrangører, men også som ganske almindelige borgere, meget glade for,” lyder det.

Messen arrangeres af Aalborg Kongres og Kultur Center.

Powered by Labrador CMS