Danske Blue Water leverer nyt rekordregnskab

bws-la-122-768x546

Blue Water-koncernen trodsede coronakrisen og leverede et imponerende overskud på 192,3 millioner kroner – det bedste nogensinde, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Publisert Sist oppdatert

I 2019 præsenterede Blue Water-koncernen et rekordoverskud på 191,7 millioner kroner, og den stærke udvikling fortsætter for den danske transportkoncern, som netop har præsenteret regnskabet for 2020. Det viser et nyt rekordoverskud på 192,3 millioner kroner.

”Vi er meget tilfredse med at kunne levere et rekordresultat i 2020, som har været et meget unormalt og udfordrende år for mange – også for Blue Water. I løbet af foråret kom de første påvirkninger af Covid-19 med nedgang i en række aktiviteter og stor usikkerhed på mange markeder. Vores medarbejdere har virkelig ydet en kæmpeindsats i et vanskeligt år, hvor de har skabt nye løsninger og muligheder for kunderne. Derfor har vi gennem 2020 formået at tilpasse og omstille vores forretning, hvilket sammen med en positiv udvikling i markedet i andet halvår har skabt det flotte resultat”, siger Søren Nørgaard Thomsen, der er CEO for Blue Water.

Covid-19 har påvirket omsætningen i Blue Water Holding, som omfatter koncernens samlede aktiviteter. I 2020 omsatte koncernen for 5,779 milliarder kroner, hvilket er et fald på 634 millioner kroner. Når det alligevel er lykkedes at opnå en rekordstor bundlinje, skyldes det en kombination af optimering samt god indtjening i en række forretningsområder.

”I de seneste år har vi gennem en dedikeret indsats formået at forbedre driften med optimering og effektivisering af vores forretning samtidig med, at vi har fastholdt høj kvalitet og kundeservice. Vi har også fokus på mere dynamisk justering og udnyttelse af transportkapaciteten. Derudover har vi en solid kerneforretning, og ekstra stærk performance i en række af vores forretningsområder har medvirket til den flotte indtjening,” siger Søren Nørgaard Thomsen.

Powered by Labrador CMS