Video: Esbjerg-virksomhed valgt til maritimt program

Søren Mogensen fra Esbjerg-virksomheden SearchMaster. Foto: Stefan Holmager Larsen
Søren Mogensen fra Esbjerg-virksomheden SearchMaster.

Virksomheden Searchmaster – som er et firma under Seamaster – er valgt til det prestigefyldte iværksætterprogram Maritime Stars.

Publisert

ProgrammetMaritime Stars, der drives af Marlog, er et prestigefyldt iværksætterprogram,hvor 10 finalister fem virksomheder, udvælges til et landsdækkende forløb, derer sat i verden for at sikre innovation og udvikling i den maritime branche.

Ved etpitcharrangement i Aalborg lykkedes det virksomheden Searchmaster, der er etfirma under Seamaster, at sikre sig en af de fem pladser i programmet, da deblev valgt ud af en startende pulje på 44 ansøgere.

Searchmaster fraEsbjerg har udviklet en intelligent og stabiliseret projektør, som forbedrerarbejdet til søs ved at frigøre personel og med den indbyggede ”mand over bordfunktion” øger sikkerheden markant, og det er altså denne idé, der nu har sikretvirksomheden adgang til programmet.

Her kan Searchmaster– sammen med yderligere fire startervirksomheder – se frem til at deltage i etni måneders langt program fra april til december, hvor 24 af den maritime oglogistiske branches fyrtårnsvirksomheder står klar med rådgivning, sparring ogudvikling.

Undervejs fåriværksætterne mulighed for at deltage i tre såkaldte sprints, der klæder dem påi forhold til det at vokse som forretning. De tre sprints foregår over to dagehver, hvor én af projektets fyrtårnsvirksomheder sammen med Marlog er vært.

Ved de tresprints vil der være fokus på blandt andet plan for advisory boards, strategi,salg, indkøb, kontrakter og pitchtræning samt et pitchevent med danske ogudenlandske investorer.

Derudover får hver iværksætter sin egen mentor i form af en fyrtårnsvirksomhed fra branchen, en personlig forretningsudvikler, adgang til maritim ekspertise, inspiration fra de andre iværksættere og et professionelt netværk af etablerede maritime virksomheder og et budget på 75.000 kroner til eksterne rådgivere.

Se mere om SearchMaster i videoen her

Powered by Labrador CMS