Se skaderne: Produkttankskib kolliderer med bulker

Screenshot-8

MR-produkttankskibet Rich Rainbow, der er drevet af Maersk Tankers fik en 15-20 meter lang flænge i styrbords side ved en kollision med bulkeren Ivy Alliance ud for Filippinerne onsdag nat. Det skriver TradeWinds.

Publisert Sist oppdatert

Meldingen kommer fra den filippinske kystvagt, der modtog meddelelsen om kollissionen torsdag formiddag lokaltid. De sendte derfor hurtigt et hold afsted til ankerpladsen nord for Manila, hvor uheldet skete.

MR-produkttankskib Rich Rainbow fik ifølge de første billeder og rapporter flænge i styrbords side på mellem 15 og 20 meter, mend der til gengæld ikke rapporter om hverken forurening eller tilskadekomne. Ivy Alliance fik ved sammenstødet skader på stævnen over vandlinjen

“En gennemgribende vurdering af skaderne vil blive udført af klasseselskabet og manageren arbejder tæt sammen med den filippinske kystvagt,” oplyser ejeren af produkttankskibet, japanske Fuyo Kaiun.

Rich Rainbow på 50.000 dwt var lastet med benzin og på vej fra Kina, mens den 56.000 dwt store bulker Ivy Alliance var på vej med kul fra Indonesien, da sammenstødet skete.

Powered by Labrador CMS