Norsk e-gigant målretter Danmark med ny udvidelse

Norsk e-gigant målretter Danmark med ny udvidelse

Den globale leder inden for e-navigation, Navtor, der for nylig gik ind i skibsanalyse og ydeevneoptimering med overtagelsen af ​​Tres Solutions, har åbnet dørene til Navtor Denmark med danske Jacob Clausen ved roret. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Publisert Sist oppdatert
Norsk e-gigant målretter Danmark med ny udvidelse

Administrerende direktør Jacob Clausen og hans team vil nu fokusere på at skabe bevidsthed om digitale løsninger, der leverer forbedret effektivitet, sikkerhed, enkelhed og ydeevne til rederier og operatører inden for dette centrale maritime marked.

I august 2020 overtog virksomheden Accel-KKR, der til dagligt har hovedsæde i Silicon Valley og har over 10 milliarder dollars i kapitalforpligtelser, en majoritetsandel i Navtor, og siden da har det norske selskab udvidet med et kontor i Tyskland, påkøbt Houstons Tres Solutions,som hjælper ejere med at forbedre miljøpræstationer og lavere driftsomkostninger, lanceret NavFleet, en næste generation af flådestyringsløsning, og nu er turen altså kommet til det danske marked.

Det sker, som en del af et forsøg på at konsolidere ledelsen inden for e-navigation og etablere virksomheden som helt store globale udbyder af digitale løsninger til kunder, der ønsker at forbinde aktiver, udnytte data og forbedre drifts- og forretningsbeslutningen.

”Siden lanceringen i 2011 har vi fokuseret på at opbygge et digitalt økosystem, der giver den optimale platform til smart skibsfart,” siger Navtors administrerende direktør, Tor Svanes.

”Denne cybersikre infrastruktur forbinder aktiver og kontorer, så hold til søs og på land kan arbejde som en – hvilket reducerer arbejdsbelastningen, øger bevidstheden og leverer fordele lige fra sikrere operationer til lavere omkostninger og emissioner. E-Navigation er kernen i det, vi leverer, men det er egentlig bare toppen af ​​isbjerget med hensyn til den merværdi, vi kan levere gennem problemfri datadeling, smarte løsninger og effektiv analyse. Markedspotentialet for det er enormt,” siger han.

”Vi ser Danmark som det næste naturlige skridt for Navtor. Vi har allerede kunder her, men ønsker at øge bevidstheden om vores innovationer og tjenester blandt nogle af verdens førende, mest fremtidsrettet skibsredere. Jacob (Clausen, ny administrerende direktør i Navtor Denmark, red.) har et fremragende netværk, maritim og digital stamtavle og ambitionen om at hjælpe os med at nå vores mål, da vi hjælper dansk industri med at navigere mod en mere bæredygtig og rentabel fremtid. Vi ser spændende tider forude både her i Danmark og i verden,” lyder det fra Tor Svanes.

Jacob Clausen tiltræder den nye stilling efter tidligere at have haft rollen som VP Operations i Tres Solutions og haft blandt andet ledende stillinger i Marorka og Maersk Maritime Technology. Han har netop rekrutteret Dennis Ingham, der tidligere har arbejdet i Force Technology, som Senior Data Analyst og vil udvide holdet yderligere i de kommende måneder.

Powered by Labrador CMS