Maersk sælger ufærdige produkttankere

Maersk sælger ufærdige produkttankere

Maersk Tankers har på vegne af Maersk Product Tankers indgået en aftale om salg af seks nye produkttankskibe, hvoraf blot et enkelt er færdigbygget. Det oplyser selskabet.

Publisert Sist oppdatert
Maersk sælger ufærdige produkttankere

Produkttankskibet Maersk Sandra er det eneste der nåede at blive færdigbygget og søsat, inden hun nu med yderligere fem skibe af samme type er blevet solgt til en ukendt køber. Maersk Tankers har nemlig på vegne af Maersk Product Tankers indgået en aftale om salg af seks nye LR2-produkttankskibe, der alle er bestilt hos Dalian-værftet i Kina.

“Vi er glade for at udnytte denne mulighed for Maersk Product Tankers og være i stand til at imødekomme købernes efterspørgsel for ny og højkvalitets tonnage. Transaktionen er gjort mulig på grund af vores medarbejderes store markedsindsigt, ekspertise og relationer, som vi fortsat vil udnytte for at forfølge yderligere aktiv-muligheder for investorer,” siger Claus Grønborg, de er chef for investeringer i Maersk Tankers i en kundemeddelelse.

Salget sker i tråd med en strategi om løbende at tilpasse flådestørrelsen og sammensætningen i tråd med markedsudviklingen.

Maersk Sandra er det eneste af skibene, der er bygget i 2020, mens de øvrige enten er under bygning eller vil blive bygget i år.

Powered by Labrador CMS