Tilbageholdte søfolk fra Ever Given er løsladt

Tilbageholdte søfolk fra Ever Given er løsladt

Tre besætningsmedlemmer fra containerskibet Ever Given, der sammen med det store fartøj har været tilbageholdt af myndighederne fra Suez-kanalen, har fået tilladet til at forlade skibet. De bliver dog erstattet af tre andre. Det bekræfter Bernhard Schulte Shipmanagement (BSM).

Publisert Sist oppdatert
Tilbageholdte søfolk fra Ever Given er løsladt

Tre medlemmer ud af den 25 mand store besætning på containerskibet Ever Given, der blokerede Suez-kanalen i knap en uge, har fået lov at forlade skibet mod, at tre andre sømænd erstatter dem. Både Ever Given og alle søfolkene ombord er ellers tilbageholdt af de egyptiske kanalmyndigheder.

Ifølge Bernhard Schulte Shipmanagement, der bemander containerskibet, er humøret i besætningen højt, og de har mulighed for løbende kontakt med deres familier samt adgang til internet.

Ever Given har ligget stille i Great Bitter Lake siden den 30. marts, og ifølge Bernhard Schuster Shipmanagement fastholder besætningen, der alle er fra Indien, deres normale rutiner ombord.

Containerskibet er tilbageholdt af de egyptiske kanalmyndigheder indtil der er fundet en afklaring på erstatningskravet på op mod en milliard dollar, som Suez-kanalen har fremsat. Der er lige nu ingen udsigt til at Ever Given får lov til at sejle foreløbigt.

Powered by Labrador CMS