Geodatastyrelsen opruster med lederkompetencer

Arkivfoto: Geodatastyrelsen
Arkivfoto: Geodatastyrelsen

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Avataq
Over 1000 tons rejer - Trawler med rekordfangst for tredje gang
20191216_Femern_Byggeplads05-800px
Tysk domstol stopper arbejde på Femern-tunnelen
Danmarks største fiskerihavn ligger i Skagen
Nyeste tal er udgivet - Her ligger Danmarks største fiskerihavn
Screenshot 2022-01-16 at 20.33
Voldsom video: Undersøiske vulkanudbrud sender tsunami over Tonga
HNLMS Rotterdam
Nato har udstationeret flådeskib i Østersøen syd for Bornholm

Med en Master i Hydrografi fra London med det højeste niveau af international anerkendelse udgør Belén Jiménez Barón et nyt vigtigt bindeled mellem hydrografisk dataindsamling og databehandling i Geodatastyrelsen. Det skriver MMT på Aalborg Universitet i en pressemeddelelse.

Som følge af det stigende fokus på digitalisering står Belén Jiménez Barón aktuelt i spidsen for implementeringen af et nyt dybdedatasystem, der har til formål at effektivisere lagring, kvalitetssikring og distribution af styrelsens hydrografiske data. Det stiller store krav til Belén Jiménez Baróns ledelsesmæssige kompetencer, og derfor har hun valgt at supplere sine tekniske kompetencer med en af landets hårdeste MBA-uddannelser – den såkaldte MMT-uddannelse (Master in Management of Technology), som har særligt fokus på ledelsesmæssige og organisatoriske forandringer gennem anvendelsen af teknologi.

”Det er en vigtig forudsætning for at kunne optimere styrelsens processer, at jeg formår at kombinere min tekniske viden med ledelse og strategi, og MMT-uddannelsen er i den forbindelse ideel til at få udbygget værktøjskassen med konkrete ledelsesmæssige metoder og ny viden,” siger Belén Jiménez Barón.

Belén Jiménez Barón er netop nu ved at udarbejde sit første projekt på MMT-uddannelsen, som skal kortlægge Geodatastyrelsens hydrografiske udfordringer, hvorefter hun i de kommende måneder vil dykke nærmere ned i de mulige løsninger, der skal danne grundlaget for et datadrevet søkortkontor.  

”De problemstillinger, vi bliver præsenteret for på uddannelsen, kan relateres meget direkte til den konkrete udfordring og digitale transformation, vi står over for, som er nødvendig for at kunne styrke den maritime sikkerhed i Grønland,” slutter hun. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære denne uge

Avataq
Over 1000 tons rejer - Trawler med rekordfangst for tredje gang
1-maersk-hardware-ships_2016
Maersk opjusterer igen - På vej mod Danmarkshistoriens største overskud
Foto Russian Fishery Company
Aalborg-virksomhed sikrer kæmpe russisk ordre på halv milliard
Beaumaiden
Haverirapporten er klar - Styrmand sov da Beaumaiden grundstødte
Prammen Karin Høj
Ekspert giver bud på hvordan Scot Carrier vædrede danske Karin Høj

Relaterede artikler