Affaldsgigant flytter ind på Aarhus Havn

0
Nordic Oily Waste A/S. Foto: Aarhus Havn

En af de førende aktører inden for behandling af industrielt spildevand og olie/vand i Danmark, Nordic Oily Waste A/S, har fundet vej til Aarhus havn.

Nordic Oily Waste A/S, der er af Danmarks førende aktører inden for behandling af industrielt spildevand og olie/vand, er flyttet ind på havnen i Aarhus. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Nordic Oily Waste driver på nuværende tidspunkt et spildevandsanlæg i Grenaa og øger derfor sin kapacitet markant med nye anlæg i både Aarhus og Esbjerg.

“Vi tager ansvar for miljøet og arbejder altid på cirkulære løsninger, hvor vi genbruger så meget som overhovedet muligt. Med tilgangen af medarbejderne og anlæggene fra Fortum Waste Solutions har vi endnu bedre forudsætninger for at hjælpe vores kunder med at håndtere deres affald, så vi får flest mulige ressourcer ud af restprodukterne,” siger Theis Rinaldo Andersen om visionen for de tre behandlingsanlæg.

Nordic Oily Waste A/S, der er ejet af Rinaldo Holding-gruppen, som i forvejen er specialister i recycling, upcycling og miljømæssig korrekt bortskaffelse af farligt affald, er opstået som et resultat af, at Rinaldo Holdning har overtaget aktierne i Fortum Waste Solutions OW A/S.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her