Nordjysk maritim virksomhed skifter navn

0
Nordjysk maritim virksomhed skifter navn

Nordjysk maritim virksomhed skifter navn

Stæhr Marine Engineering i Frederikshavn skifter navn til Stæhr Industries. Navneskiftet kommer som en konsekvens af, at at Stæhr Industries udover det maritime nu også fokuserer på industrien på land.

Stæhr Industries henvender sig til industri, kraft-varmeværker, maritim- samt offshore-sektoren og leverer løsninger til lyddæmpning og teknisk isolering – herunder både udvikling, produktion og montering.

For at understøtte udviklingen og give størst mulig opmærksomhed til sine kunder har Stæhr Industries samtidig ansat Kim Jensen som ny COO. Han tiltrådte 1. april efter tidligere at have arbejdet i en tilsvarende stilling hos JASOP i Frederikshavn og har fået ansvaret for salg og markedsføring.

”Vi har samtidig opgraderet både hjemmeside, logo samt visualisering af forretningen. Dette kombineret med virksomhedens nye navn, Stæhr Industries, og ansættelsen af Kim Jensen stadfæster virksomheden som en professionel partner, der arbejder på tværs af industrier og ikke kun den maritime. Kunder vil derfor stadig kunne genkende det høje niveau af rådgivning, de skræddersyede og fleksible løsninger samt fordelene ved mere end 20 års erfaring,” siger direktør Carsten Stæhr.

Med navneskift, styrkelse af organisationen og opgradering af hele forretningen ønsker Stæhr Industries i endnu højere grad at sætte fokus på grøn omstilling. I arbejdet med både lyddæmpning og teknisk isolering sørger de for at forbedre blandt andet arbejdsmiljøer og begrænse varmeudslip til fordel for både mennesker og naturen.