Maersk Supply Service indtager Norge

Maersk Supply Service indtager Norge

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

today popular

Sporeliner til tangproduktion
DTU åbner nyt østersklækkeri på Mors
Arkivfoto-Frederikshavn-Havn
Opførelse af LBG-anlæg på Frederikshavn Havn.
B4 - SP Skagen
FF Skagen lukker fabrik i Hanstholm
Vindmølleelementer klar til at blive fragtet fra Esbjerg Havn
Esbjerg Havn starter udvidelse til 500 millioner kroner
A542 Fyrholm
Mystisk skib skaber undren i Kerteminde - Hvad laver det?

Maersk Supply Service indtager Norge

Maersk Supply Service rykker mod nord, hvor selskabet nu vil oprette et kontor i Bergen. Der udover skal også et ankerhåndteringsfartøj indregistreres under norsk flag ligesom en norsk besætning skal ansættes. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Det er et stærkt fokus på bugsering og installation af enheder til offshore vind- og olie- og gasindustrien, der får Maersk Supply Service til at se en klar sammenhæng mellem sine kernefunktioner og det norske markedsbehov.

”Vores mål er at få flere skibe, der opererer i Norge – både i olie- og gasindustrien og flydende vind. I løbet af de sidste fem år har vi opbygget en stærk track record i løsninger, der kombinerer vores alsidige flåde med fuld projektstyring af offshore-projekter. At kunne tilbyde løsninger i fuldt omfang sætter Maersk Supply Service i en unik position, når det gælder planlægning og levering af komplekse offshore-projekter sikkert og effektivt,” siger den nye administrerende direktør i Norge for Maersk Supply Service, Duncan MacPherson.

Ligeledes er rederiets ambition om at dekarbonisere sin flåde på linje med flere nøgleaktører i Norge med til at lokke Maersk Supply Service mod nord.

”Norge er en frontløber, når det handler om at udforske nye måder at sænke det offshore industriens klimaaftryk. Vores ankerhåndterere er nogle af de mest moderne og energieffektive skibe i verden. Derfor er vi overbeviste om, at de passer til det norske marked. Vores ambition er at være CO2 neutral i 2050 og reducere vores CO2-udledning med 50% inden 2030. Vi har allerede taget skridt til at forbedre vores energieffektivitet med adfærdsmæssige ændringer og tekniske opgraderinger,” siger Duncan MacPherson, der har over 20 års erfaring inden for energisektoren hvoraf han størstedelen af tiden har arbejdet i Norge.

Maersk Supply Service planlægger at have det første fartøj klar til drift i norsk vand i denne sommer.

(Visited 1 times, 1 visits today)

POPULAR THIS WEEK

Sporeliner til tangproduktion
DTU åbner nyt østersklækkeri på Mors
Arkivfoto-Frederikshavn-Havn
Opførelse af LBG-anlæg på Frederikshavn Havn.
A542 Fyrholm
Mystisk skib skaber undren i Kerteminde - Hvad laver det?
B4 - SP Skagen
FF Skagen lukker fabrik i Hanstholm
Vindmølleelementer klar til at blive fragtet fra Esbjerg Havn
Esbjerg Havn starter udvidelse til 500 millioner kroner

RELATED POSTS