Coronaen driller – Nordjysk havnefest aflyst

0
Arkivfoto: Mark König / Unsplash

For andet år i træk må havnefesten ”Sjov på Strandby Havn” aflyses på grund af coronarestruktioner. Det oplyser festens arrangør.

Der bliver ingen ”Sjov på Strandby Havn” denne somme. For andet år i træk bliver havnefesten nemlig aflyst på grund af coronarestruktioner. Det oplyser festens arrangør Peter Stokbro fra Fællesvirke Strandby.

”Sjov på Strandby Havn, som holdes hver sommer i ugerne 28, 29 30 og 31 om tirsdagen, bliver desværre ikke til noget. Det må vi konstatere fra arbejdsgruppens side, selv om vi har knoklet for at få arrangementet stablet på benene,” lyder det fra Peter Stokbro.

Trods masser af plads at boltre sig på på det store kajanlæg, så bliver restriktionerne med inddeling af publikum for svær en øvelse, hvorfor festen nu altså er slut før den overhovedet kom i gang.

”Samtidig ville en afspærring af havnens mange aktiviteter også være umulig for øvrige brugere af havnen. Derfor har vi måtte sande, at dette års udgave af Sjov på Strandby Havn er aflyst,” siger Peter Stokbro.

”Sjov på Strandby Havn” forventes at blive genoptager på den anden side af corona-pandemien.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her