Dansk havne-robot forbereder eksporteventyr

Dansk havne-robot forbereder eksporteventyr

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

today popular

Foto Twitter Dominic Dyer
Fire spækhuggere skudt - Sælger kødet for 50 kroner kiloet
Torsk
Trods små torskekvoter: Fiskere får ikke hjælp fra ministeren
gitte henning ny
Kæmpe formuer - Her er landets rigeste fiskere
Kok dræber kaptajn ombord på bulk carrier
Kok dræber kaptajn ombord på bulk carrier
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib

Dansk havne-robot forbereder eksporteventyr

Aarhusianske Capra Robotics, der varetager rutinemæssig inspektion på danske havne, scalerer nu virksomheden op, så den er toptunet til global ekspansion.

Den aarhusianske virksomhed Capra Robotics, der med sine agile robotter rutinemæssig varetager inspektion på danske havne i samarbejde med G4S og Lorenz Technology, scalerer nu virksomheden op, så den er toptunet til global ekspansion. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Det sker blandt andet med rekruttering af to stærke industriprofiler, der medbringer erfaringer fra internationale selskaber som Vestas, Kyocera Unimerco, Siemens og K. Hartwall. Capra Robotics medstifter Niels Jul Jacobsen, har nemlig håndplukket Søren Tordenskjold Larsen som produktionschef og Lars Hee Hansen som både CCO og ny investor i robotselskabet.

”Jeg ser et kæmpe potentiale for, at vores robotter også kan gøre en stor forskel i mange andre lande, ikke mindst inden for inspektion og monitorering af store områder. Derfor udvider vi nu med de største markeder i Europa i form af Tyskland, Frankrig,” siger Niels Jul Jacobsen.

Han forventer, at Capra Robotics i 2021 samlet vil lande ordrer på et tocifret antal robotter, mens 2022-målet er en tredobling af dette års salgsvolumen. Til at lede salgsarbejdet har Capra Robotics netop ansat CCO Lars Hee Hansen med et CV spækket med international salgserfaring.

”Capra-robotten er simpelthen et produkt, der slår benene væk under en, når man ser det første gang. Den kan med sin manøvredygtighed og sin rækkevidde på 100 kilometer løse en masse reelle udfordringer og praktiske behov, som giver det en rigtig god business case, ikke mindst til inspektion af store anlæg og områder som havne, lufthavnsanlæg, logistikterminaler, byggepladser og lignende, siger Lars Hee Hansen, der glæder sig til at åbne verdens øjne for Capras patenterede robotter, når han skal indgå aftaler med et netværk af facility management partnere i resten af verden,” siger CCO Lars Hee Hansen.

Lige nu finpudser udviklerne hos Capra Robotics på deres robotmodel, som kommer på markedet i august 2021. Capra Robotics’ robotter er kendetegnet ved at være ekstremt manøvredygtige og agile, hvilket ikke ses tilsvarende fra andre robotudbydere på markedet.

Se hvor agil den fikse robot er i videoen her

(Visited 2 times, 1 visits today)

POPULAR THIS WEEK

Foto Twitter Dominic Dyer
Fire spækhuggere skudt - Sælger kødet for 50 kroner kiloet
Foto Royal Arctic Line
Royal Arctic Line sender atter skib til Antarktis
Torsk
Trods små torskekvoter: Fiskere får ikke hjælp fra ministeren
gitte henning ny
Kæmpe formuer - Her er landets rigeste fiskere
Kok dræber kaptajn ombord på bulk carrier
Kok dræber kaptajn ombord på bulk carrier

RELATED POSTS