Stena Line indsætter tredje færge mellem Danmark og Sverige

Stena Line indsætter tredje færge mellem Danmark og Sverige

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

today popular

Foto Twitter Dominic Dyer
Fire spækhuggere skudt - Sælger kødet for 50 kroner kiloet
Torsk
Trods små torskekvoter: Fiskere får ikke hjælp fra ministeren
gitte henning ny
Kæmpe formuer - Her er landets rigeste fiskere
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib
Millionbøde og fængsel: Krav om hårde straffe i Dan-Bunkering-sag
Millionbøde og fængsel: Krav om hårde straffe i Dan-Bunkering-sag

Stena Line indsætter tredje færge mellem Danmark og Sverige

Danskere skal ikke længere fremvise en negativ coronatest for at rejse ind i Sverige. De lempede rejserestriktioner gør, at Stena Line vil investere kraftigt i sommerens højsæson.  

Danskere skal ikke længere fremvise en negativ coronatest for at rejse ind i Sverige. De lempede rejserestriktioner gør, at Stena Line vil investere kraftigt i sommerens højsæson. Fra juli sejler tre færger dermed igen på ruten mellem Frederikshavn og Göteborg, når Stena Vinga vender tilbage til sin hjemhavn. Det skriver Stena Line i en pressemeddelelse 

Stena Lines færgerute mellem Frederikshavn og Göteborg er en af virksomhedens største og vigtigste passagerruter. I løbet af et normalt år rejser mere end en million svenskere og danskere, men også tyskere, nordmænd og hollændere, tværs over Kattegat. Under pandemien er antallet af passagerer på Stena Lines færger faldet drastisk, og rederiet har i stedet fokuseret på den vigtige godstrafik mellem de to lande. I takt med at rejserestriktionerne i både Sverige og Danmark er blevet lempet, er passagertrafikken steget igen i løbet af foråret. I maj rejste dobbelt så mange mennesker med færgerne som sidste år. 

Danskere skal ikke længere fremvise en negativ coronatest for at indrejse i Sverige fra Danmark. Det har ført til, at Stena Line investerer kraftigt i sommerens højsæson. Fra 5. juli sætter Stena Line færgen Stena Vinga tilbage på ruten mellem Frederikshavn og Göteborg sammen med Stena Danica og Stena Jutlandica, for første gang siden sidste år. I alt vil de tre færger have næsten 80 afgange om ugen. 

”Vi har ventet på det her og er utroligt glade for endelig at mærke vinden i sejlene igen. Vi ved, at der er et stort, ophobet ønske om at komme ud og rejse. Det kan blandt andet ses i vores bookingtal for sommerens højsæson, der er begyndt at tage fart fra skolernes sommerferie og fremefter,” siger Elisabeth Lönne, ansvarlig for Stena Lines danske ruter. 

Det er især antallet af passagerer i bil fra alle lande, der stiger, men der er også en stigning i grupperejser med bus og de såkaldte dagsture fra Sverige, hvor passagerne ikke går i land i Danmark. I modsætning til tidligere år vælger flere at booke tidligt, men fleksibelt. 

”Vi ser et tydeligt behov for fleksibilitet, hvor vores kunder har mulighed for at ændre deres rejseplaner med kort varsel, og det er primært de fleksible billetter, der bliver booket. Vores kundeundersøgelser viser også, at vores passagerer sætter pris på de særlige sikkerhedsforanstaltninger, vi har indført ombord for at sikre en sikker rejse, og de værdsætter også den mulighed, som færgen giver for at bevæge sig frit rundt og få frisk havluft,” siger Elisabeth Lönne. 

(Visited 1 times, 1 visits today)

POPULAR THIS WEEK

Foto Twitter Dominic Dyer
Fire spækhuggere skudt - Sælger kødet for 50 kroner kiloet
Foto Royal Arctic Line
Royal Arctic Line sender atter skib til Antarktis
Torsk
Trods små torskekvoter: Fiskere får ikke hjælp fra ministeren
gitte henning ny
Kæmpe formuer - Her er landets rigeste fiskere
Kok dræber kaptajn ombord på bulk carrier
Kok dræber kaptajn ombord på bulk carrier

RELATED POSTS