Danske selskaber i fællesprojekt på Aarhus Havn

Danske selskaber i fællesprojekt på Aarhus Havn

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

today popular

Foto Twitter Dominic Dyer
Fire spækhuggere skudt - Sælger kødet for 50 kroner kiloet
Torsk
Trods små torskekvoter: Fiskere får ikke hjælp fra ministeren
gitte henning ny
Kæmpe formuer - Her er landets rigeste fiskere
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib
hsf-1-768x219
DFDS køber HSF Logistics Group for 2,2 milliarder

Danske selskaber i fællesprojekt på Aarhus Havn

Selskaberne SDK Shipping og Danish Agro vil styrke mange års samarbejde og stifte et fælles stevedoreselskab.

SDK Shipping og Danish Agro har gennem mange år haft et samarbejde på losning og lastning af skibe i Aarhus, og nu tager de skridtet videre og dannet et fælles selskab under navnet SDK Stevedore. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Formålet med det nye selskab er at sikre optimal håndtering af Danish Agros mange produkter og stigende krav til fleksibel håndtering i Aarhus ved bedre at udnytte det samlede potentiale i de to selskaber.

“Vi er meget begejstrede over, at vi nu kan bygge videre på det samarbejde, som vi i mange år har haft med Danish Agro. Styrken i vores nye aftale ligger i de synergier, som vil binde os tættere sammen og fremtidssikre vores setup. Dermed får vi en mere lean virksomhed til stor gavn for vores kunder. Danish Agro og SDK Shipping har mange fælles værdier og en fælles tilgang til måden at arbejde på, og vi ser meget frem til at fortsætte som en samlet enhed mod vores fælles mål og ambitioner,” siger Lars Jespersen, CEO i SDK Shipping.

Både Danish Agro og SDK Shipping har havnefaciliteter på Aarhus havn. Ved at slå sig sammen, vil begge virksomheder opnå synergier og driftsfordele og styrke det engagement, som de begge har været med til at bygge op.

“Vi glæder os over den nye strategiske aftale, som betyder, at vi sammen kommer til at være mere fleksible. SDK Shipping og Danish Agro har et tæt og tillidsfuldt samarbejde i dag, som jeg ser frem til bliver endnu stærkere med den nye aftale. Vi får nu mulighed for i fællesskab at nedbringe omkostninger og optimere vores losninger og lastninger på Aarhus havn,” siger Jens Toft, Logistikdirektør i Danish Agro.

(Visited 1 times, 1 visits today)

POPULAR THIS WEEK

Foto Twitter Dominic Dyer
Fire spækhuggere skudt - Sælger kødet for 50 kroner kiloet
Foto Royal Arctic Line
Royal Arctic Line sender atter skib til Antarktis
Torsk
Trods små torskekvoter: Fiskere får ikke hjælp fra ministeren
gitte henning ny
Kæmpe formuer - Her er landets rigeste fiskere
Kok dræber kaptajn ombord på bulk carrier
Kok dræber kaptajn ombord på bulk carrier

RELATED POSTS