Polar Seafood med stort overskud i 2020

Den grønlandske fiskerikoncern Polar Seafoods fabrikstrawler Polar Princess ses her under havnemanøvre i Thorshavn på Færøerne før kursen sættes stik nordover mod Barentshavet. Arkivfoto: Polar Seafood.
Den grønlandske fiskerikoncern Polar Seafoods fabrikstrawler Polar Princess ses her under havnemanøvre i Thorshavn på Færøerne før kursen sættes stik nordover mod Barentshavet. Arkivfoto: Polar Seafood.

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

today popular

DCIM101MEDIADJI_0478
Se billederne: DanFish International er slut for denne gang
Foto MSC
Behov for hurtig indsats for at beskytte fiskebestande i Atlanterhavet
DCIM101MEDIADJI_0387
Se billederne: 2378 besøgende på DanFish's første dag
Foto Fiskeristyrelsen Facebook 2
Sæler contra fiskere
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib

Den grønlandske fiskerikoncern Polar Seafood er kommet igennem 2020 med et overskud på hele 233 millioner kroner.

Den grønlandske næststørste fiskerivirksomhed, Polar Seafood, er kommet godt igennem 2020 med en omsætning på 3 milliarder kroner og et overskud på hele 233 millioner kroner før skat. Det oplyser de i en pressemeddelelse..

“2020 har været et vanskeligt år for Polar Seafood. Men takket være en stor og engageret indsats af vores cirka 1.100 medarbejdere, har vi klaret os godt igennem krisen indtil nu.Det har krævet både omstillingsparathed og beslutningskraft mange steder i koncernen, hvilket i høj grad er sket. Det kan jeg ikke rose vores folk nok for,” siger bestyrelsesformand Henrik Leth.

Overskuddet er mindre end tidligere, men i et år, hvor coronapandemi, faldende markedspriser og Brexit har sat sine spor på virksomheden, er de ikke bange for at kalde resultatet for tilfredsstillende.

Brexit kan dog fortsat have indflydelse på Polar Seafood i 2021.

“Situationen i Storbritannien afhænger således af, om der mellem myndighederne i Grønland og England kan indgås en aftale, således at told på rejer og fiskeprodukter reduceres helt eller delvis. Det er ikke muligt at udtrykke en sikker forventning til omsætning og resultat i 2021,” lyder det fra Henrik Leth.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POPULAR THIS WEEK

DAnmarks Fiskeriforening PO
Så er den nye fiskeriaftale i havn - Se hvor lidt, der må fiskes
DCIM101MEDIADJI_0387
Se billederne: 2378 besøgende på DanFish's første dag
DCIM101MEDIADJI_0478
Se billederne: DanFish International er slut for denne gang
Fisketrawler
Hver fisk kan kun fanges én gang
Her er Verdens nye største containerskib
Her er Verdens nye største containerskib

RELATED POSTS