Danske Rederier jubler: Sommerpakke rammer helt rigtigt

Danske Rederier jubler: Sommerpakke rammer helt rigtigt

Sommer- og erhvervpakken sikrer blandt andet gratis billetter på både ø- og genvejsfærger over en lang periode. Danske Rederier har arbejdet for at sikre den rette sammensætning og er meget tilfreds med resultatet.

Publisert Sist oppdatert
Danske Rederier jubler: Sommerpakke rammer helt rigtigt

Lader du bilen stå og springer på cyklen eller går ombord på en dansk færge i juli, august eller september, kan du lade dankortet bliver i lommen.

Regeringen afsætter sammen med Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Alternativet 75 millioner kroner til gratis færgebilletter hen over sommeren. Ud over gående og cyklister vil handicappede med bil også få mulighed for at sejle gratis. For at undgå for stort pres på små færger og øsamfund, bestemmer færgerne i år selv, hvornår gratisbilletterne skal bruges i juli, august og september.

Det er blot et af de mange aftryk, som Danske Rederier har kæmpet for i aftalen.

”Det er en god prioritering af midlerne, som partierne netop har aftalt. Der er fokus på lokale og nære indsatser gennem gratis færger, og der er samtidig skruet op for det lange lys med en klima- og eksportindsats, som også gavner rederierne. Vi har knoklet for at sikre, at pakken blev skruet rigtigt sammen, så vi er glade for, at vores indsats har virket,” siger Anne H. Steffensen, administrerende direktør i Danske Rederier.

Powered by Labrador CMS