SEA Europe søger anerkendelse hos beslutningstagere

SEA Europe søger anerkendelse hos beslutningstagere

SEA Europe, som er brancheorganisation for Europas skibsværfter og maritime udstyrsindustri, har forstærket indsatsen for at sikre anerkendelse hos europæiske beslutningstagere. Det skriver de i deres netop udgivede årsrapport for 2020.

Publisert Sist oppdatert
SEA Europe søger anerkendelse hos beslutningstagere

Blandt de væsentligste emner er, at brancheorganisation – som den danske brancheorganisation Danske Maritime arbejder meget aktivt sammen med – har forstærket indsatsen for at sikre yderligere anerkendelse af Europas maritime industri hos europæiske beslutningstagere. Blandt andet ved hjælp af SEA Europes strategi for den maritime industri, som opridser sektorens udfordringer, trusler, behov og muligheder.

Andre vigtige resultater i 2020 er blandt andet etablering af programmet til støtte for nul-emission inden for søtransport ved navn co-Programmed Partnership on Zero-Emission Waterborne Transport, samt påvirkning af flere EU-dokumenter, som eksempelvis ”New EU Industrial Strategy”.

På handelsområdet har SEA Europe i det forgangne år især fokuseret på at forbedre branchens muligheder for at benytte sig af handelspolitiske instrumenter for at undgå prisdumpning og imødegå udenlandske konkurrenters brug af statsstøtte.

I øvrigt gennemgår årsrapporten resultater opnået i såvel SEA Europes tekniske arbejdsgrupper som i en række projekter.

Powered by Labrador CMS