Partiformand på besøg hos Danmarks største havn

0
COO Anne Zachariassen, Aarhus Havn, og Kristian Thulesen Dahl i mobilkran på containerkajen. Foto: Aarhus Havn

Dansk Folkepartis partiformand Kristian Thulesen Dahl var onsdag på besøg hos Aarhus Havn.

Partiformand Kristian Thulesen Dahl (DF) var af Danske Havne inviteret på besøg hos Aarhus Havn onsdag. Her fremviste landets største havn blandt andet sin containerkaj, hvor cirka 65 procent af al containergods i Danmark håndteres.

Der var intenst program med besøg oppe i en af havnens mange mobilkraner, fortælling om fragtruter, vækst i gods og om havnens håb om, at nu får man i byen omsider den i årtier drøftede bedre tilkørselsvej til havnen, så de mange lastbiler lettere kan komme til og fra, til glæde for både beboerne i området og for havnen.

Aarhus Havn orienterede også politikeren om havnenes behov for løbende uddybninger, så man kan håndtere de stadigt større skibe, og om elektrificering og bæredygtighed på havnen og de klimamål, Aarhus Havn har sat sig – og når.

Netop bæredygtighed er et omdrejningspunkt, når Danske Havne holder årsmøde på Christiansborg på fredag 11. juni og præsenterer sin første rapport om bæredygtighed på de danske havne.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her