Populær TV-serie bliver til krydstogt

Populær TV-serie bliver til krydstogt

Nu bliver det muligt at tage på krydstogt, hvor det altoverskyggende tema er den populære TV-serie Venner.

Publisert Sist oppdatert
Populær TV-serie bliver til krydstogt

Hvis du fra midten af 90’erne og ti år frem var blandt dem, der nød at se, hvad der uge efter uge skete for gruppen af venner med Ross, Rachel, Joey, Chandler, Monica og Phoebe, så vil du helt sikkert kunne glæde dig over denne nyhed.

Fra 15. til den 21. maj 2022 bliver det nemlig nu muligt at tage på krydstogt igennem “Cruise With Friends“, hvor hit-TV-serien Venner – med det engelske navn Friends – vil være det altoverskyggende tema.

Krydstogtet, der starter og slutter i Fort Lauderdale i den amerikanske delstat Florida, tager sine blot 500 passagerer med på en tur til Key West, Cozumel og Grand Cayman, hvor der undervejs vil være flere forskellige arrangementer, der vil være genkendelige fra ‘Friends’-universet.

Krydstogtet finder sted på skibet Celebrity Equinox, hvor der udover blandt andet fitness, pool, comedy club og teater desuden er 24 timers room-service.

Det er endnu ikke meldt ud, om nogle af seriens seks skuespillere, der spillede hovedrollerne i serien, vil være med ombord, men ifølge arrangørerne så skulle der dog være udsigt til nogle – endnu ikke offentliggjorte – kendisser.

Powered by Labrador CMS