Tragedie: 21-årig fundet druknet i Rønne Havn

0
Foto: Rigspolitiet

En ung 21-årig mand fra Bornholm, der har været forsvundet siden natten til søndag, blev torsdag eftermiddag fundet druknet på Rønne Havn.

Eftersøgningen på den 21-årige mand Nicki Aabank Gudbergsen, der ugen igennem har stået på på Bornholm nåede torsdag enden, da Bornholms Politi fandt liget af den unge mand i Rønne Havn.

Bornholms Politi valgte at lede på bunden af havnen efter at have gennemgået flere dages videoovervågning fra kameraerne på havnen, og på den måde lykkedes det altså, at finde ledetråde til, hvor den efterlyste var.

“Vi har de seneste dage forsket i rigtig mange efterforskningsretninger. En af de retninger, vi har kigget i, har været at gennemse overvågningsbilleder fra Rønne Havn. Det har vi gjort både i går og i dag. I dag fandt vi så billeder af, at Nicki gik på molen i Sdr. Bådehavn og gik i retning mod vandet. Har har han givetvis mistet balancen og er faldet i vandet,” siger efterforskningsleder og vicepolitiinspektør i Bornholms Politi Henrik Schou til TV2 Bornholm.

Der er ikke noget, der tyder på en forbrydelse, men liget skal nu obduceres for med sikkerhed at kunne udelukke, at der er sket en strafbar handling.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her