Dansk havn skifter navn – Vil skabe nyt brand

0
Odense Lindøterminalen. Arkivfoto

Den danske havn Lindø Port of Odense skifter navn. Det skal sikre et nyt brand til havnen, lyder det.

Den fynske havn Lindø Port of Odense skal i fremtiden blot hedde Odense Havn – eller Odense Port på engelsk. Det fortæller havnens administrerende direktør Carsten Aa til TV2 Fyn.

Vi skal ellers ikke længere tilbage end til 2017, hvor industrigrunden, der oprindeligt husede Odense Stålskibsværft, fik navnet Lindø Port of Odense, men nu skifter området altså atter ud i tituleringen.

“Nu har vi færdiggjort en transformation. Vi har lagt to virksomheder sammen. Det gamle værft er lagt sammen med Odense Havn. Nu er virksomheden toptrimmet til, at vi skal ud med et helt nyt brand og skaffe endnu flere kunder til butikken,” siger administrerende direktør i Odense Havn, Carsten Aa til TV2 Fyn.

Direktøren fortæller, at navneskiftet kommer som en del af en større plan, hvor det nu skal være lettere at hverve kunder på et internationalt marked.

“Vi kan se på vores undersøgelser, at der ikke er et specielt stort kendskab til Lindø. Og størsteparten af dem, der kender det, de forbinder det med den tidligere ejer. Det er derfor ikke hensigtsmæssigt at koble det på,” siger Carsten Aa.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her